Estàs pensant en un regal per algú especial? T’agradaria gaudir de temps junts descobrint com potenciar la cura personal i el benestar a través de la cosmètica natural?

Et convidem a viure una experiència cosmètica que serà un regal inoblidable per a tu i per als teus amics i familiars.

Endinsa't en la màgica essència de la natura i deixa que la teva bellesa es reveli en la seva forma més pura i autèntica gràcies als nostres Packs Experiència NaturaBIO.

Què t’ofereixen els nostres packs?

Regalant una Experiència NaturaBIO regales l'oportunitat de compartir moments únics amb un grup de fins a 8 persones. Aquestes sessions personalitzades us permetran explorar els tresors que la natura té reservats per a la cura de la pell.

Podràs escollir diferents tallers:

- Endinsa't la bellesa de la cosmètica natural a través del maquillatge Bio. Descobreix les fórmules a base d'ingredients no comedògens, formulats per consentir la teva pell i ressaltar l'essència individual.

- Enamora't dels nostres complets tractaments facials i alimenta la teva pell amb valuosos actius Bio per lluir radiant a qualsevol edat.

Aprèn com els perfums naturals et poden ajudar en el teu dia a dia gràcies a l'olfatoterapia, una branca d'aromaterapia que utilitza el poder dels olis essencials per actuar sobre les emocions i aportar benestar.

És més que una sessió de bellesa, és una experiència que desperta els sentits i embelleix l'ànima gràcies a productes naturals creats per experts en cosmètica Bio.

T’animes a regalar una experiència de cosmètica saludable?

Imagina una tarda envoltat d'éssers estimats, on tothom pot tocar, experimentar i descobrir el poder transformador de la cosmètica natural sobre la pell i els sentits.

Les rialles i la complicitat es barrejaran amb les fragàncies dels nostres productes i  la suavitat de les textures, creant records que perduraran per sempre.

I això no és tot. En adquirir un Pack Experiència NaturaBIO, us brindem un descompte exclusiu del 15% per a tot el grup durant la sessió.

A més, cada participant rebrà mostres dels nostres productes perquè puguis continuar gaudint de la màgia de la cosmètica natural a casa.

Regala salut, regala bellesa, regala una connexió amb la natura.

Una experiència NaturaBIO és el regal perfecte, una aventura sensorial que perdurarà en el temps. No esperis més per unir-te a aquest viatge cap a l'autenticitat i la bellesa natural!

Hores convingudes.

Preu: 59,95€ 

Duració: 90 minuts.

Lloc: Botiga NaturaBIO Cosmetics Sabadell (C/ de la Rosa nº20)

Demana més informació visitant la botiga o trucant al 938 823 360 o enviant un mail a sabadell@naturabiocosmetics.com

Producto añadido a la lista de deseos